Conditii si termeni

Accesand sau utilizand site-ul web http://www.adasconsult.ro , sunteti de acord cu respectarea conditiilor de mai jos:

Clientul este de acord sa foloseasca acest site numai in scopuri legale.

Toate materialele postate pe site sunt proprietatea ADA 'S Consult.

Aveti dreptul sa vizualizati site-ul pe ecranul calculatorului, sa printati pagini pe suport de hartie si sa salvati pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

In afara de situatiile precizate nu aveti dreptul sa folositi ( in forma existenta sau modificata ), in scop comercial, continutul site-ului.

Nu aveti dreptul sa inlaturati notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului.

Nu aveti dreptul la crearea unei baze de date sau a unui manual prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre ADA 'S Consult la office@adasconsult.ro . Eventualele neconcordante sau erori care pot apare la un moment dat intre continutul site-ului si informatia reala nu va duce la asumarea informatiilor prezentate de catre ADA 'S Consult. Continutul nu constituie forma de consultanta sau angajament din partea ADA 'S Consult, ci o forma de informare generala cu privire la problemele specifice ridicate de vizitatorii site-ului. Pentru a decide pe baza informatiilor din acest site, va recomandam sa consultati si alte surse de informare, raspunderea luarii deciziei apartinandu-va in totalitate.

Site-ul http://www.adasconsult.ro are informatii din mai multe surse, ADA 'S Consult nu isi asuma nici o raspundere cu privire la exactitatea acelor informatii.

ADA 'S Consult va da posibilitatea de a subscrie in calitate de client la serviciul sau de consultanta prin intermediul modulului de consultanta on-line. Utilizarea de catre dumneavoastra a continutului primit va fi in concordanta cu acesti termeni. Inregistrarea ca si client este valabila pentru un singur utilizator.

ADA 'S Consult nu isi asuma responsabilitatea pentru pagube aparute ca urmare a utilizarii serviciilor site-ului.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare a acestui site vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente.