De Ce Noi

Infiintata in anul 2003, ADA'S Consult este o companie specializata in managementul resurselor umane si management financiar-contabil. In toate stadiile dezvoltarii unei companii, componenta resursei umane are o importanta vitala. Avand o experienta de peste 15 ani in domeniu, echipa noastra ofera suport avizat in evolutia, motivarea si mentinerea resurselor umane in cadrul organizatiei in vederea realizarii cu eficienta maxima a obiectivelor acesteia si satisfacerea nevoilor profesionale si sociale ale angajatilor.

Consideram ca resursele umane sunt elementul definitoriu in elaborarea strategiilor si politicilor unei companii - la fel considera si clientii nostri, companii de diferite dimensiuni, companii multinationale dar si intreprinderi mici si mijlocii, cu capital autohton sau strain.

Serviciile noastre vizeaza satisfacerea la standarde inalte a problemelor de resurse umane, salarizare, pensii, contabilitate si securitate si sanatate in munca a clientilor nostri prin oferirea unor servicii si solutii profesionale avizate, adaptate nevoilor clientilor nostri.

Activitatea noastra are la baza principii etice solide, continuitate, comunicare, flexibilitate, responsabilitate, confidentialitate.

Beneficii

Externalizarea serviciilor de contabilitate, salarizare, resurse umane, securitate si sanatate in munca este o tendinta in crestere in mediul de afaceri de azi, iar BENEFICIILE sunt de necontestat:

  • REDUCEREA COSTURILOR. Potrivit unor studii s-a demonstrat ca externalizarea serviciilor de salarizare reduce costurile cu 35% – 40% iar pentru serviciile de resurse umane cu peste 50%- 60%, neplatind contributiile aferente salariului unui angajat.
  • SCADEREA SAU ELIMINAREA RISCURILOR LEGALE.Schimbarea constanta a legislatiei aduce dupa sine o nevoie de adaptare a companiei la noile legi, iar neconformarea la noile prevederi conduce la amenzi, penalizari, scaderea prestigiului companiei, probleme cu angajatii. Externalizarea serviciilor de resurse umane, contabilitate, salarizare, securitate si sanatate in munca, minimizeaza riscurile din punct de vedere juridic si creste profitabilitatea companiei dvs.
  • BENEFICIATI DE AVANTAJELE TEHNOLOGIEI DE ULTIMA ORA, intrucat va asiguram mentenanta, rezolvarea problemelor de hardware, software, update-uri, upgrade-uri, si profitati de solutii customizate la preturi scazute.
  • RESURSELE INTERNE SUNT UTILIZATE IN ACTIVITATEA SPECIFICA COMPANIEI,cea care genereaza profit, eliminand activitatile rutiniere si mari consumatoare de timp, asa cum sunt acelea specifice departamentului de resurse umane.
  • O firma de consultanta este intotdeauna la dispozitia dvs si nu solicita niciodata concediu de odihna, maternitate sau medical.
  • TOATE CHELTUIELILE CU SERVICIILE DE CONSULTANTA SUNT DEDUCTIBILE FISCAL
  • Nu trebuie sa asigurati consultantului birouri corespunzatoare si conditii de lucru stabilite prin lege, nu platiti utilitatile consumate de un angajat;
  • Primiti solutii profesionale si prompte, deoarece o firma de consultanta se confrunta cu o varietate de probleme ale unor clienti diferiti; solutiile sunt fundamentate pe dispozitiile legale, experienta practica a avocatului consultant care face parte dintr-o echipa multidisciplinara;
  • Daca doriti sa incetati colaborarea cu o firma de consultanta, nu veti fi implicati in litigii de munca, care se solutioneaza de obicei in favoarea angajatilor.

Credem ca aceste avantaje nu sunt de neglijat si de aceea va propunem sa aveti in vedere aceasta optiune a externalizarii serviciului de care aveti nevoie. Noi va stam la dispozitie cu o echipa de profesionisti care va pot ajuta in orice moment.