Afaceri La Inceput De Drum

Infiintarea unei companii fara a avea o experienta anterioara cu autoritatile locale, sau fara cunoasterea necesara a cerintelor locale, poate deveni o activitate imposibil de realizat fara suport profesional. De aceea, daca aveti o idee de business gata de a fi pusa in aplicare, sau daca aveti deja o afacere in curs de functionare si doriti sa va extindeti prin deschiderea unuia sau mai multor birouri in alte locatii, consultantii companiei noastre va pot sprijini pe parcursul intregului proces de infiintare si inregistrare la autoritatile locale. Suntem aici pentru a va indruma, consilia si oferi asistenta juridica necesara infiintarii unei afaceri legale, complete si de succes.

Infiintare firma
S.R.L.-ul (societate cu raspundere limitata) este cea mai raspandita forma de organizare a firmelor din Romania si de asemenea, si cel mai ieftin mod de a infiinta o firma.
In cazul in care v-ati hotarat sa infiintati o firma, aveti nevoie, pentru inceput, de urmatoarele:

  • sa va ganditi ce denumire alegeti pentru firma - 3 variante;
  • copie a cartilor de identitate ale asociatilor/administratorilor;
  • copia actului de spatiu unde va fi sediul social.
De restul documentelor necesare infiintarii - act constitutiv, declaratii, contract de comodat, etc.- ne ocupam noi, echipa ADA´S Consult.

Deschidere punct de lucru
In cazul in care doriti sa va desfasurati activitatea si in alta locatie decat sediul social sau la terti, atunci trebuie sa va declarati punctul de lucru la Registrul Comertului. De asemenea, trebuie sa obtineti si avizele aferente desfasurarii activitatii la noul punct de lucru.
Pentru deschiderea unui punct de lucru (sau a mai multora), aveti nevoie de urmatoarele:

  • copia contractului pentru spatiu;
  • copia actulului de proprietate al spatiului;
  • copia actului constitutiv si copie CUI;
  • copie a cartilor de identitate a asociatilor si administratorilor.
De restul documentelor necesare deschiderii punctului de lucru: Act Aditional, Decizia Asociatului Unic, Hotararea Adunarii Generale, etc., ne ocupam noi.