Servicii de Contabilitate, Resurse Umane, Protectia Muncii, PSI - Ada's Consult

Despre noi

ADA`S Consult este o companie infiintata in 2003 cu scopul de a oferi suport avizat in evolutia, motivarea si mentinerea resurselor umane in cadrul organizatiei, in vederea realizarii cu eficienta maxima a obiectivelor acesteia si satisfacerea nevoilor profesionale si sociale ale angajatilor.

 

Echipa ADA`S Consult reprezinta un grup de specialisti ce ofera servicii de administrare resurse umane, contabilitate, salarizare, protectia muncii, PSI-SU, consultanta juridica, medicina muncii, mediere/negociere, cu experienta de peste 15 ani, reuniti astfel pentru a oferi servicii de inalta calitate.

 

Activitatea noastra are la baza principii morale, etice solide, continuitate, comunicare, flexibilitate, responsabilitate, confidentialitate si profesionalism. Serviciile noastre vizeaza satisfacerea la standard inalt a tuturor problemelor intalnite in cadrul unei companii.

 

De ce sa alegeti externalizarea serviciilor?

 

Externalizarea serviciilor de contabilitate, salarizare, resurse umane, securitate si sanatate in munca este o tendinta in crestere in mediul de afaceri de astazi, iar BENEFICIILE sunt incontestabile :

 

  1. Reducerea costurilor;
  2. Scaderea sau eliminarea riscurilor legale;
  3. Beneficiati de avantajele tehnologiei de ultima ora;
  4. Resursele interne sunt utilizate in activitatea specifica a companiei;
  5. Toate cheltuielile cu serviciile de consultanta sunt deductibile fiscal.

 

Doresc sa discut cu un consultant